Sokak Hayvanları Desteği

Sokak Hayvanları Desteği

21.03.2023 02:35:59
Sokak Hayvanları Desteği

Rentaral’dan sokak hayvanlarına mama desteği

Rentaral, araç kiralama hizmetlerinde sokak hayvanlarına mama desteği sağlıyor. Rentaral.com veya çağrı merkezinden yapılacak araç kiralama işlemleri için ödenen ücretin bir bölümü sokak hayvanlarına mama olarak geri dönüyor.

Rentaral, oto kiralama markalarını tek çatı altında topluyor. Tüketicilerin seyahatlerinde veya tatillerinde ihtiyaç duyduğu uygun araç kiralama talepleri için en hızlı en pratik en güvenli araç kiralama seçenekleri sunan platform, 2020 yılından bu yana profesyonel araç kiralama hizmetleri sağlıyor. Online pazaryeri konsepti ile hizmet veren Rentaral, sosyal sorumluluk projelerine de destek veriyor.

Araç kiralama rezervasyonları mamaya dönüşüyor!

Rentaral.com üzerinden ya da çağrı merkezinden araç kiralama hizmeti alan kullanıcılar, aynı zamanda sokak hayvanları için de mama almış oluyor. Araç kiralama rezervasyonlarının bir bölümü ile sokak hayvanlarına mama temin ediliyor. Rezervasyonlardan mama için ayrılan paylar, sokak hayvanlarına yönelik faaliyetlerde bulunan sivil toplum kuruluşlarına ulaştırılıyor. Böylece Rentaral araç kiralama hizmetlerinden sokak hayvanları da dolaylı olarak yararlanmış oluyor.

“Patili dostlarımızın yanında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz”

Rentaral yetkilileri, yerli ve yabancı turistlerden kurumsal müşterilere kadar çok geniş bir yelpazede müşteri portföyüne sahip olduklarını belirterek, deneyimli oto kiralama ekibi ile hizmet verdiklerini vurguladı. Yetkililer, şu ifadeleri kullandı: “Yüzde 100 müşteri memnuniyeti vadediyoruz. Bu çerçevede sokak hayvanlarını da unutmadık. Çevremizde gördüğümüz patili dostlarımızın yanında olduğumuzu hissettirmek için oto kiralama rezervasyonlarından belli bir oranı, sokak hayvanlarına mama tedarik etmek için ayırıyoruz. Bunun gibi sosyal sorumluluk projelerine desteğimiz devam edecek.”

+90 216 515 85 25
  • KORDONBOYU MAH. ANKARA CAD. IST MARINA B BLOK NO: 147 B İÇ KAPI NO: 377 Kartal / İSTANBUL
  • +90 216 515 85 25
  • info@rentaral.com
© 2023 - Tüm Hakları Saklıdır.
Whatsapp İçin Tıklayınız
GİRİŞ YAP