Hakkımızda

Hakkımızda

Rentaral, 2020 yılında yola çıktı. Araç kiralama ve uygun araç kiralama ekosisteminde profesyonel hizmet veren Rentaral, sektördeki tecrübesini müşterileri ve paydaşları ile paylaşıyor!

 

“Daima keyif sürün” sloganı ile yola çıkan Rentaral, oto kiralama sektöründeki tüm araç kiralama firmalarını tek çatı altında topluyor. Aylık araç kiralama ya da günlük araç kiralama talepleri için ekosistemin bütün aktörlerini bir araya getiren Rentaral, “online pazaryeri” konsepti ile araç kiralama isteyen kurumsal ve bireysel tüketiciler ile oto kiralama yapan firmalara katkı sunuyor.

 

Rentaral, oto kiralama ile birlikte aynı zamanda “değer kiralama” yapıyor. Tüketicilerin seyahatlerinde veya tatillerinde ihtiyaç duyduğu uygun araç kiralama talepleri için en hızlı en pratik en güvenli araç kiralama seçenekleri sunuyor.

 

Yerli ve yabancı turistlerden kurumsal müşterilere kadar çok geniş bir yelpazede müşteri portföyüne sahip olan Rentaral; filo kiralama, aylık araç kiralama, günlük araç kiralama, seyahat için aylık araç kiralama gibi alternatif oto kiralama seçenekleri ile müşterilerine ve araç kiralama firmalarına değer katıyor!

 

Rentaral, online rezervasyon seçenekleri için deneyimli oto kiralama ekibi ile hizmet veriyor. Kolay araç kiralama ve yüzde 100 müşteri memnuniyeti vadediyor. Türkiye’de en çok tercih edilen rent a car şirketi olma misyonu taşıyan Rentaral, aynı zamanda global bir vizyon ile sektörde hedeflerine doğru emin adımlarla yol alıyor!

+90 216 515 85 25
  • KORDONBOYU MAH. ANKARA CAD. IST MARINA B BLOK NO: 147 B İÇ KAPI NO: 377 Kartal / İSTANBUL
  • +90 216 515 85 25
  • info@rentaral.com
© 2023 - Tüm Hakları Saklıdır.
Whatsapp İçin Tıklayınız
LOG IN